I-Tjing - Paranormale gaven kaartleggers
Gratis lid worden
Ervaren kaartleggers
Kaartlegger legt tarot
Uw foto en de kaarten
kaartlegger.nl / kaartleggers / paranormale-gave-kaartleggers / I-Tjing /
   
  Paranormale gave I-Tjing
     
 
I-Tjing
Yin en yang

Toen tijdens de hippiebeweging in de jaren zestig Oosterse denkwijzen werden ingevoerd in het Westen, werden de begrippen yin en yang gemeengoed. Door de belangstelling voor Feng Shui, door de beoefening van Tai Chi en Qi Gong, zijn deze woorden ingeburgerd.

Yin staat voor het zachte, het passieve, het ontvangende in het universum; yang vult dit aan als het actieve, het bewegende, het scheppende. Samen vormen zij al het denkbare en niet-denkbare in de wereld die wij kennen. Yang is de geest, yin is de materie, en het een kan niet zonder het ander.

Hexagrammen
Deze twee begrippen vormen de basis van de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen. De I Tjing bestaat uit vierenzestig hoofdstukken, en bij elk hoofdstuk vinden we een figuur van zes lijnen: een hexagram. Zo’n hexagram is een mengeling van hele en gebroken lijnen. De hele lijnen staan voor yang, de gebroken lijnen voor yin.

De hexagrammen vormen de kern van de I Tjing. Elk hexagram is een uitbeelding van een mogelijke situatie, een samenspel van yin en yang, en volgens de I Tjing is elke situatie in het leven weer te geven door één van de vierenzestig hexagrammen. Doordat yin en yang in elk hexagram anders verdeeld zijn ontstaan er vierenzestig verschillende beelden, en elk beeld heeft zijn eigen dynamiek en werkingsveld. Op elke situatie, elke ervaring, is één van de vierenzestig hexagrammen van toepassing. Hiermee omvat de I Tjing het hele universum.Volgende kaartleggers hebben de gave I-Tjing:


Valentine
 
   
 
beoordelingen
webmaster
online kaartleggers
lid worden
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de kaartleggers, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze kaartleggers.  
     
     
     
Lid worden
 
 
  © Kaartlegger.nl Home | Mobiele website | Werken als kaartlegger | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer